vineri, 2 decembrie 2011

Televizor LCD Samsung 22d450 56cm Full HD 1080p


Televizorul LCD Samsung 22D450 56cm Full HD 1080p este un televizor pe care si-l poate permite orice avand un raport calitate pret foarte bun.Este echipat cu 1 port HDMI si 1 port USB si poate fi folosit si ca un monitor pentru calculator. Dimensiunea sa il face potrivit pentru camerele sau birourile mici. Realizat dintr-un material unic, rosu-negru, care isi modifica subtil culoarea in conditii diferite de iluminare va face camera respectiva sa arate si mai bine.

Este unul dintre cele mai cautate televizoare LCD ieftine, tv LCD ieftine de pe site-ul toppromotii.ro.
Top 3 facilitati pentru televizorul Samsung 22D450

  1. Tehhnologia ConnectShare Movie - va transforma Televizorul LCD Samsung 22D450 56cm intr-un sistem Home Theater. Conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele preferate, fotografiile cu prietenii sau familia si muzica stocata. 
  2. Full HD 1080p - Cu o rezoluti dubla fata de televizoarele HDTV standard, 22D450 va ofera imagini realiste, cu texturi cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.
  3. Anynet - Pentru o experienta fluida a divertismentului de acasa, cu o singura telecomanda, tehnologia Anynet va permite sa controlati toate dispozitivele digitale compatibile HDMI-CEC, indiferent de producator.


Sphere: Related Content

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu